woensdag 19 juni 2024
spot_img

Sporting Andijk doet mee met grote club actie

Het is waarschijnlijk voor veel inwoners een bekend gezicht dat de jeugd van Sporting Andijk in de 2e helft van september langs de huizen gaat voor het verkopen van loten. Dit jaar gaat het er met de huidige omstandigheden wel iets anders uitzien dan dat u gewend bent.

Het uitgangspunt hierbij is dat de lotenverkopers veilig en verantwoord te werk kunnen gaan. Daarom is ervoor gekozen een groot gedeelte van de verkoop naar een online omgeving te verplaatsen. De jeugdleden gaan vanaf 19 september beginnen met het verspreiden van flyers, hierop staat een QR-code die u kunt scannen, maar ook een direct internet adres. Deze flyer heeft u mogelijk al ontvangen. Door deze in te voeren op uw computer, tablet of smartphone komt u automatisch op een internetpagina waarop u loten kunt aanschaffen. Op de website van Sporting Andijk (www.sportingandijk.nl) en het Facebook account, houden wij u op de hoogte van hoe de actie loopt.

De opbrengsten zijn bestemd voor aanschaf van nieuwe materialen voor de jeugd. De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Als u er zeker van wilt zijn een online lot te kunnen kopen, kunt u het doen via:
https://clubactie.nl/lot/sporting-andijk/4903349

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen