maandag 24 juni 2024
spot_img

Sporting Andijk gaat loten verkopen voor activiteiten en materiaal voor de jeugdleden

Zaterdag 24 september is de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie gestart. Sporting Andijk doet dit jaar weer mee. Onze leden zetten zich in voor de vereniging. 80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas.

Extra inkomsten hard nodig
Clubcoördinator van Sporting Andijk: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor activiteiten en materiaal voor de jeugd. Omdat het belangrijk is dat er voldoende materiaal is om op een juiste manier trainingen te kunnen geven en regelmatig activiteiten te kunnen bieden. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

80% gaat naar de club
Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.
Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

Vorig jaar lukte het Sporting Andijk om maar liefst €3.801.48 op te halen.

Vanaf deze week zullen de verkopers bij u langs de deur komen. Mocht u liever niet contant willen betalen dan kan dat ook via de QR code die de jeugdleden bij zich hebben.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december.

Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen