woensdag 24 april 2024
spot_img

Sporting Andijk gaat loten verkopen voor jeugd activiteiten/sportmaterialen

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Sporting Andijk De leden van Sporting Andijk zetten zich dit jaar in voor jeugd activiteiten/sportmaterialen

Extra inkomsten hard nodig
Grote clubactie Coördinator van Sporting Andijk “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor jeugd activiteiten/sportmaterialen omdat het van het grootste belang is om leuke extra activiteiten voor de jeugd te kunnen realiseren en daarvoor de juiste materialen beschikbaar hebben .We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n 9 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Vorig jaar lukte het Sporting Andijk om maar liefst € 2847.60-.op te halen.

Vanaf zaterdag 18 september kunt u 1 van onze enthousiaste leden langs de deur verwachten .
Koop gul en maak zelf ook kans op mooie prijzen!!

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december.
Vanaf donderdag 9 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen