zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Sporting Andijk Jeugdtoernooi

Zaterdag 15 juni zal bij Sporting Andijk afd. Voetbal in het teken staan van het Jeugdtoernooi.
Na 4 jaar van afwezigheid zal de bal speciaal voor de jeugdteams gaan rollen op onze mooie accommodatie aan de Kleingouw.
Er gaat gespeeld worden door de teams van de JO7 t/m de JO12 en wij zullen meer dan 40 deelnemende teams verwelkomen op ons complex.

Het toernooi start om 9:00 uur met de jongste jeugd, zij zullen de gehele morgen lekker actief zijn, waarna de JO11 en JO12 ’s middags vanaf 12:00 aan de beurt zijn. Om even na 15:00 uur zal het laatste fluitsignaal klinken.
Voor ieder deelnemend team is er een beker te verdienen. De ene net iets groter dan de ander, maar er is niemand die met lege handen naar huis gaat!
Natuurlijk zal ook weer onze welbekende loterij met prijzen voor jong en oud aanwezig zijn in onze kantine. Voor slechts één euro maar je kans op leuke prijzen en je weet meteen of je gewonnen hebt!

De inkomsten van het jeugdtoernooi komen geheel ten goede aan de jeugd van Sporting Andijk.

Hierbij willen wij ook alvast van harte onze sponsoren en vrijwilligers bedanken, die dit toernooi mede mogelijk maken.

Aan iedereen uit Andijk de oproep om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Er komen veel mensen van buitenaf, die we graag een parkeerplek willen aanbieden. Via deze weg willen we ook alvast de bedrijven naast het terrein van Sporting Andijk bij voorbaat danken voor het beschikbaar stellen van hun terreinen, om hier te parkeren.

Wij hopen vele toeschouwers, spelers, trainers, begeleiders, coaches en familie te mogen verwelkomen op het terrein van Sporting Andijk.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen