Foto aangeleverd

Op woensdag 5 oktober rond 18 uur komen de eerste meiden het complex van Sporting Andijk oplopen. Vanavond komen ze niet om te trainen, ze hebben hun allereerste wedstrijd met elkaar als meidenteam!

Na een paar maanden enthousiast meegetraind, en soms meegespeeld, te hebben bij de JO12, zijn er nu echt genoeg meiden voor een MO13. Voordat we na de herfstvakantie mee kunnen doen in de competitie, moet er nog van alles worden geregeld en daar hoort natuurlijk ook een oefenwedstrijd bij. De MO13 van Spirit is bereid om hier speciaal voor naar Andijk te komen.
Terwijl tegen half 7 bij de meiden op het veld en bij de ouders langs de lijn de spanning toeneemt, geeft de coach nog rustig zijn laatste aanwijzingen. Laat de wedstrijd maar beginnen!

In het eerste kwartier scoort Spirit 2 keer. Daarna komen de meiden van Andijk steeds verder over de middenlijn en scoren ze! Na limonade en wat stimulerende woorden tijdens de rust, loopt iedereen vol goede moed het veld weer op. In de tweede helft gaat de ervaring van Spirit steeds meer meespelen en scoren zij nog 2 keer. Onder het genot van wat lekkers in de kantine, kijken we uiteindelijk trots terug op een hele goede en spannende eerste wedstrijd.
Als het je leuk lijkt om te voetballen in dit enthousiaste beginnende meidenteam, ben je van harte welkom om een paar keer mee te trainen. Oudere meiden zien we ook graag langskomen om te kijken of mee te doen. We hebben bij Sporting Andijk namelijk een heel sportieve en gezellige MO17 en MO20!