zaterdag 20 april 2024
spot_img

Sporting Andijk mo 17/19 – Oranje LD mo 19 Wat is het geworden?

Alle betrokkenen kijken terug op een bijzonder geslaagd evenement. De KNVB staf kon de ontvangst, de faciliteiten op het complex en de organisatie van deze trainingswedstrijd zeer waarderen. Een mooi compliment voor alle vrijwilligers, sponsors, deelnemers en natuurlijk het toegestroomde publiek.

De meiden van Sporting hadden er heel veel zin in en gingen er gemakshalve van uit, dat ze overlopen zouden worden. Dat gebeurde niet. Vooral in de eerste helft boden ze goed tegenstand en creëerden ook zelf wel wat kansen. Na rust bleek het samenspel en de fysieke kracht van Oranje het verschil te maken met natuurlijk een paar tegendoelpunten van “onze” topscoorster Merel. Ruststand: 1 – 3. Eindstand: 1-7

Al met al is het een leuke, leerzame, goeie, gezellige avond geworden.