vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Sporting Andijk viert vijfjarig bestaan

Bijna is het zover; dan is het alweer vijf jaar geleden dat Asonia en AVV gefuseerd zijn tot Sporting Andijk. Dit wordt groots gevierd op zaterdag 29 juni a.s. op het terrein van de club.

Arno Splinter
Overdag komt oud-voetballer Arno Splinter ons vergezellen met leuke spellen voor de jeugd en de senioren. Er worden teams van tien personen gemaakt en er wordt met en tegen elkaar gestreden.

Programma
Om 09:30 start de dag met de spellen voor de jeugd en om 12:30 zijn de oudere jeugd en de volwassenen aan de beurt. Na de activiteiten kan men zich opladen voor de feestavond door middel van een heerlijk buffet, samengesteld door de lokale horeca. Als afsluiter van wat een mooie dag beloofd te worden, komt coverband 8PM langs om de gitaren te laten swingen en de drums te laten vliegen!

Loterij en geit
‘We hebben al heel wat prijzen opgehaald voor de loterij, voornamelijk vanuit de lokale ondernemers. Hier zijn we hartstikke blij mee en we willen hen dan ook via deze weg nogmaals bedanken!’ Voor de dag zelf heeft het comité een geit weten te regelen, men kan ‘kavels’ kopen en degene die de kavel heeft gekocht waarop de geit zijn behoefte doet, wint een mooi geldbedrag!
Het belooft een mooie dag te worden. Graag zien wij u op zaterdag 29 juni bij Sporting Andijk!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen