zaterdag 15 juni 2024
spot_img

“Spraakwater”: HET NIEUWE NORMAAL!

Soms vragen mensen mij “Roelandt wat vind jij nu van de situatie in de wereld” en “moet ik mij nu zenuwachtig gaan maken etc.? ”. Ondanks dat de lokale (politieke) wereld  soms al druk en stoomverwekkend genoeg is, zal ik een bescheiden (gedisclaimde) mening geven.

Het is duidelijk dat de wereld in een periode verkeert van grote onrust, op allerlei gebied. Er is een ingrijpende klimaatverandering gaande, de wereldmachten graven zich in en proberen de “machtsorde” te veranderen. Dichterbij huis, Europa is op veel gebieden verdeeld en in Nederland is een nieuwe regering nog niet geinstalleerd.

Mijn beeld is inderdaad verontrustend, maar nog niet zenuwachtigmakend en niet zodanig dat ik er niet  van kan slapen. Er is nog tijd dus die moeten we nuttig gebruiken.  Ondanks alles en trieste beelden in de media zijn er ook aanknopingspunten. Misschien ging het de afgelopen decennia wel te goed en laten we het oude normaal langzaam achter ons op naar het nieuwe normaal. De tijd zal het leren of u dat nu wilt of niet. Ik ben nog steeds positief, gematigd dat wel. Wat wel blijft is dat GemeenteBelangen zich ondanks alles zich altijd zal inzetten voor de inwoners en de leefomgeving!

Voor nu, een prettige week gewenst in goede gezondheid!

Laten we het Samen Gewoon Doen – SAMEN als EEN!

Roelandt Paarlberg
Raadslid GemeenteBelangen in Medemblik

roelandt.paarlberg@raadmedemblik.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen