woensdag 19 juni 2024
spot_img

Start collecteweek Reumafonds

Het Reumafonds houdt binnenkort de jaarlijkse landelijke collecte. In de week van 13 t/m 18 maart 2017 komen ruim 57.000 vrijwilligers in actie om door heel Nederland geld op te halen voor de bestrijding van reuma.
Met uw donaties financiert het Reumafonds onderzoeken die de oorzaak van reuma kunnen achterhalen en verbeteringen in de behandeling kunnen realiseren. Uw bijdrage is van groot belang, want het Reumafonds is afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Als u meehelpt, helpt u het leven van 2 miljoen Nederlanders te verbeteren.

Onzichtbare ziekte
Reuma is een verzamelnaam voor ruim 100 aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen. Elke dag krijgen 700 mensen de diagnose reuma. In totaal kampen 2 miljoen Nederlanders met een vorm van reuma, zoals artrose, reumatoïde artritis of jeugdreuma. De kenmerken van reuma zijn vaak onzichtbaar, maar de impact van de ziekte is groot.

Steun van iedere Nederlander nodig
De afgelopen 90 jaar heeft het Reumafonds al veel bereikt in de strijd tegen reuma. Naast het financieren van wetenschappelijk onderzoek geeft het Reumafonds voorlichting, ondersteunen we patiëntenactiviteiten en komen we op voor de belangen van mensen met reuma bij politiek en zorg. We zijn blij met iedere gift die. NL86RABO0123040000, Amsterdam. www.reumafonds.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen