dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Start skeelerseizoen

Op zondag 31 maart start skeelerseizoen 2019 bij Radboud Inline-Skating. Om 10:30 beginnen we met de open dag op onze locatie in Medemblik, gelegen aan Opperdoezerpad 2. We hopen u te kunnen verwelkomen in onze nieuwe kantine en anders kunt u de bouwvorderingen bekijken.
Tussen 10:30 tot 12:30 zijn er diverse clinics waaraan iedereen kan deelnemen om beter te leren skeeleren, maar vrij skeeleren kan natuurlijk ook. Ervaar hoe leuk skeeleren is en probeer de snelle baan in Medemblik, waar het Nederlands kampioenschap op 1 juni wordt gereden, zelf uit. Skeelers zijn bij ons gratis te leen maar je mag ook je eigen skates meenemen. Helm en handbescherming verplicht (ook te leen, zover de voorraad strekt).
Voor deze dag kunnen ook weer spullen in worden gebracht voor de populaire tweedehands markt, en is er verkoop van de clubkleding. Om 13:00 start een wedstrijd voor de jeugd van 6-17 jaar, het Jeugd Skate Toernooi. Aan het JST kan iedereen deelnemen, ook al ben je (nog) niet lid van Radboud of heb je nog niet zo veel ervaring (inschrijven vanaf 11:30). De open dag wordt ca. 17:00 uur afgesloten met de prijsuitreiking. Meer info op http://www.jeugdskating.nl/
Al rijdt je niet mee met het toernooi, dan is het ook leuk om even te kijken hoe dat er aan toe gaat. Ondertussen is het ook mogelijk een hapje en drankje te kopen bij onze catering tegen schappelijke prijzen.
Wij vertellen deze dag graag meer over de mogelijkheden om bij de vereniging te trainen, en wie weet wordt jij later wel de nieuwe Irene Schouten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen