maandag 15 juli 2024
spot_img

Steengoedt Hypotheken viert eerste jubileum

Johan Bakker en Robert Hoff zijn op 1 maart 2021 samen ‘Steengoedt Hypotheken’ in Grootebroek gestart. “Wij kijken terug op een goed jaar. We hebben veel klanten blij gemaakt en dat velen van hen ons een 5 sterren review hebben gegeven doet ons deugt! Dat is het mooiste compliment om te krijgen.”

Het team groeit
De heren zijn als duo precies een jaar geleden gestart. “We hebben het team in ons eerste jaar flink uitgebreid. Inez Bakker-Mellema en Evelien Seijts-Appelman zijn het team per 1 oktober al komen versterken. Per 1 januari 2022 is Ruben van Haarlem aan het team toegevoegd. Het kopen van een woning is een bijzondere en belangrijke stap voor veel mensen. “Het is mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan financiële rust, door mensen te voorzien van duidelijke informatie en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Dat is waar we voor staan en dat daar behoefte aan is, heeft het afgelopen jaar uitgewezen,” aldus het duo.

Een goed feest!
Het eerste jaar, het eerste jubileum, dat laten ze bij Steengoedt niet zomaar voorbij gaan. Via de sociale media, Facebook en Instagrampagina, kan je Steengoedt volgen. Daar lees je meer over leuke acties die de gehele maand maart gehouden worden. “We gaan nog niet alles verklappen, maar we hebben een paar leuke acties bedacht, die we hebben gekoppeld aan schitterende prijzen. Zo maak je kans op leuke lokale prijzen, in samenwerking met andere lokale ondernemers. Iedereen kan meedoen, of u al klant bent, binnenkort klant wordt of op deze manier voor het eerste kennis met ons maakt!”

Onafhankelijke adviseur
Wie op zoek is naar een goed, duidelijk en onafhankelijk hypotheekadvies is bij het team van Steengoedt aan het juiste adres. Dit geldt zowel voor particulieren als voor ondernemers. “Wie voor het eerst een huis gaat kopen, zijn huis gaat verkopen, een ander huis wil kopen, de hypotheek wil oversluiten en alles wat daarbij komt kijken is goed en duidelijk advies op maat belangrijk. Iedere situatie is uniek en dat maakt dat ook de financiële keuzes en mogelijkheden voor iedereen anders zijn. Er is dus niet één juiste hypotheek voor iedereen, maar wij vinden wel de juiste hypotheek voor u!”

Verhuur en Bedrijfsfinanciering
Het team van Steengoedt is als één van de weinige partijen in deze regio expert op het gebied van bedrijfsfinancieringen. “Ook werken wij veel voor mensen met woningen voor de verhuur en grote verhuurprojecten. Juist als u vastgoedinvesteringen doet moeten de zaken goed en duidelijk zijn vastgelegd. Laat ons u helpen, we zetten onze expertise en kennis graag in.”

Kom kennismaken
Belangrijk om te weten is dat u bij Steengoedt hypotheken direct contact heeft met uw persoonlijke adviseur en dat hun advies 100% onafhankelijk is. De adviseurs van Steengoedt Hypotheken ontvangen u graag op Het Voert 9A, Grootebroek. Of zij komen bij u thuis of u kunt een online gesprek inplannen. Bel via telefoonnummer 0228- 755 381 of stuur een e-mail aan info@steengoedt.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen