woensdag 24 april 2024
spot_img

Stenekes Cleaning: Uw glazenwasser uit Andijk

“Als de glazenwasser is geweest, dan glanst uw huis er weer over!” Maarten Stenekes is glazenwasser. “Eigenlijk heet het werk wat ik doe: glasbewassing. Dat is niet alleen het glas, maar standaard neem ik ook de kozijnen, onderdorpels en deuren mee in de schoonmaakbeurt. Daardoor gaan ook uw schilder- en houtwerk langer mee en toont uw huis schoon en fris.”

“Naast glasbewassing voor particulieren, werken wij ook voor bedrijven. Daar kunnen we met Stenekes Cleaning naast de ramen buiten, ook de ramen binnen, de toiletgroepen en bijvoorbeeld de algemene (dagelijkse) schoonmaak zoals de vloeren en kantineruimtes voor onze rekening nemen. Ook voor calamiteitenreiniging bent u bij Stenekes Cleaning aan het juiste adres. Graag kom ik bij u langs voor een offerte op maat.”

Andijk en omgeving
Maarten is geboren en getogen West-Fries. Samen met zijn gezin woont hij sinds twee jaar in Andijk. “De West-Friese mentaliteit bevalt me goed. We voelen ons hier dan ook helemaal thuis. Het leuke aan werken in je eigen omgeving is dat mensen je kennen en jij ook de mensen kent voor wie je werkt. U kunt mij bij wijze van spreken in uw supermarkt tegen komen en aanspreken.”

Conciërge rondom
“Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Gekscherend noem ik mezelf ook wel eens de conciërge rondom uw huis. Liggen de dakgoten vol bladeren, kan ik die voor u leeg halen. Liggen er dakpannen scheef, geen probleem,” zo legt Maarten uit. “Glasbewassing is het grootste deel van mijn werkzaamheden, maar andere taken ga ik zeker niet uit de weg, zoals het reinigen van houtwerk of zonnepanelen. Dat houdt het werk juist leuk en afwisselend. Een blije klant, daar doe ik het voor”.

Langdurige relatie
”Ik werk -als het om glasbewassing gaat- niet met contracten of abonnementen. U zit dus nergens aan vast. Toch kom ik bij het overgrote deel van mijn klanten al jaren over de vloer en daar ga ik voor,” zegt Maarten. “Ik ken mijn klanten en zij kennen mij! Je komt toch bij de mensen thuis en staat bij ze in de (achter)tuin.” Ik zeg dan altijd: “Een bekend gezicht aan de deur, dat is wel zo prettig!”

Prijzen in overleg
“Voor glasbewassing, elke 6 á 8 weken, reken ik een standaardprijs per huis. Een hoekhuis heeft vaak iets meer glas en een vrijstaande woning nog iets meer, de prijs is dan ook een beetje hoger. Heeft u bijvoorbeeld een glazen serre achter het huis en wilt u dat ik die meeneem? Geen enkel probleem. Vooraf spreken we een prijs af en zodoende komt u nooit voor verrassingen te staan.” U kunt het bedrag overmaken of u ontvangt een Tikkie,” vertelt Maarten.

Neem contact op
Zoekt u –particulier of bedrijfsgericht- een echte schoonmaak professional uit Andijk: Stenekes Cleaning vindt u aan de Narcis 35, Andijk.
Kijk ook eens op de website www. stenekescleaning.nl. Bel of neem contact op via Whatsapp 06-51 94 85 85 voor meer informatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen