maandag 15 juli 2024
spot_img

Stenekes Cleaning zorgt ervoor dat het schoon is

Waar het begon met glasbewassing bij particulieren en bedrijven, is Stenekes Cleaning inmiddels een groeiend “familie” schoonmaakbedrijf. “Nadat ik mij mocht voorstellen in de krant kwamen er vele reacties binnen en inmiddels zijn wij werkzaam bij klanten in heel West-Friesland.”

“Glasbewassing is bij ons niet alleen het glas, standaard nemen wij ook de kozijnen, onderdorpels en deuren mee. Daardoor gaan ook uw schilder- en houtwerk langer mee en toont uw huis of bedrijf schoon en fris, daarin onderscheiden wij ons echt,” begint Maarten Stenekes zijn verhaal. “Glasbewassing is een groot deel van onze werkzaamheden, maar andere taken zoals het reinigen van gevels, houtwerk/damwanden, dakgoten of zonnepanelen horen er ook bij. Wij hebben inmiddels een sterk groeiende afdeling interieur en schoonmaak opgezet, waarbij wij bij bedrijven, instellingen, praktijkruimtes en particulieren verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening nemen.”

Groeiend familiebedrijf
Inmiddels zijn meerdere familieleden in ons bedrijf werkzaam. “De afgelopen periode bleek namelijk dat het belangrijk is dat iemand de planning, facturatie en het contact met de klant voor zijn rekening neemt. Mijn vrouw Jamie heeft dat helemaal op poten gezet. Daarnaast hebben wij ZZP’ers en uitzendkrachten in dienst op wie wij een beroep kunnen doen. Hierdoor hebben wij een vakkundig en betrouwbaar team opgebouwd.”

Focus op de toekomst
Maarten gaat verder: “Wij hebben stevig geïnvesteerd in ons bedrijf, o.a. met een eigen plannings-app. Wij maken zelf ons eigen water! Een proces waar we echt trots op zijn! Dit water filteren wij helemaal zelf. Wij halen door het filteren alle afvalstoffen en kalk uit het water. Een ingewikkeld verhaal, maar het effect is echt te zien nadat wij met deze perfecte waterkwaliteit de ramen van uw woning/pand hebben gesopt! Het belangrijkste is dat we de waterkwaliteit nu zelf in de hand hebben. Dit past helemaal bij onze visie en garantie, niet goed is opnieuw!”

Bedrijven ontzorgen
Wij kunnen met Stenekes Cleaning naast de ramen, de toiletgroepen en de algemene (dagelijkse) schoonmaak zoals de vloeren en kantine/kantoorruimtes voor onze rekening nemen.” Maarten legt uit: “Juist tijdens deze pandemie waarbij schoon en hygiënisch werken extra belangrijk is gebleken, hebben wij laten zien dat we bedrijven kunnen ontzorgen. Naast de schoonmaak regelen wij desgewenst ook dat het toiletgarnituur en papier zijn aangevuld. Gespecialiseerde schoonmaak en desinfectie van ruimtes bij instellingen, praktijkruimtes en bedrijven hebben wij dus ook in ons pakket.”

Geen verrassingen achteraf
“Vooraf spreken we een prijs af en hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij werken niet met contant geld, zodoende hoeft u niet thuis te zijn. U kunt bij ons betalen via bankoverschrijving of betaalverzoek. Bedrijven sturen wij een factuur. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave of een offerte? Wij zijn u graag van dienst.”

Neem contact op
Zoekt u –particulier of bedrijfsgericht- een echte schoonmaak professionals uit de regio: Stenekes Cleaning vindt u aan de Narcis 35, Andijk.

Kijk ook eens op de website www. stenekescleaning.nl. voor alle mogelijkheden. Bel of neem contact op via Whatsapp 06-51 94 85 85 voor meer informatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen