donderdag 18 april 2024
spot_img

Steun Veiling Cultura met uw donatie!

Het is alweer ruim een jaar geleden dat heel Nederland “op slot” ging en er vele festiviteiten geen doorgang meer vonden, zo ook de Gemeenschapsveiling Cultura.
Het is een jaar geweest waarin we steeds dachten dat de crisis misschien wel over zou zijn begin 2021, maar niets blijkt minder waar.
Daarom hebben we ook dit jaar besloten dat er geen fysieke veiling plaats zal vinden, maar hebben we wel een alternatieve manier bedacht, net als andere veilingen om ons heen, om toch onze kas aan te vullen, zodat we wel in staat blijven om de verenigingen ten behoeve van sport en cultuur in Andijk te blijven steunen.

Vanaf 19 mei zullen in de Andijker, op FaceBook en onze site pakketten worden aangeboden welke u bij ons kunt bestellen, daarover later meer.

Normaliter gaan wij langs te deuren om u te vragen een donatie (goederen of financieel) te doen voor de veiling zodat wij onze veiling kunnen samenstellen, dat is nu anders en daarom vragen wij u een donatie te doen (ieder bedrag is van harte welkom) aan de veiling.

U kunt uw donatie vandaag nog overmaken op ons bankrekeningnummer: Stichting gemeenschapsveiling Cultura NL29 RABO 0302405860

We hopen op veel positieve reacties van iedereen, zodat we toch samen iets moois kunnen maken van wat anders de 55ste veiling zou zijn geweest.
Bestuur Veiling Cultura

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen