maandag 15 juli 2024
spot_img

Stichting Antwoord is verhuisd!

Na vele jaren gevestigd te zijn geweest op Bedrijvenweg 4, is het adres van Stichting Antwoord veranderd. Per 1 januari 2022 hebben we onze intrek genomen in twee kantoren op de eerste etage van het bedrijfspand aan de Bedrijvenweg 6 in Andijk.

Stichting Antwoord is ruim 20 jaar gevestigd geweest in een prachtig eigen pand. Vele vrijwilligers uit Andijk en omgeving hebben rond 2001 hard gewerkt aan de bouw van het pand op de Bedrijvenweg 4. Vanuit deze locatie werkte Stichting Antwoord aan het verspreiden van het Evangelie van Jezus Christus in de diverse projecten wereldwijd. Medewerkers en vrijwilligers hebben zich ingezet om ‘antwoord’ te blijven geven op de vraag naar het Evangelie. In vele landen zoals Egypte, Tanzania, Ethiopië, Kenia, Mozambique, Albanië, Hongarije, Roemenië, Soedan, Rusland en Oekraïne is er samengewerkt met de lokale kerken om te bouwen aan Gods Koninkrijk en om te zien naar de armen en gevangenen.

In de afgelopen periode is de koers van Stichting Antwoord meer richting gevangenenzorg geschoven. Onze missie is herstel en blijvende verandering in het leven van gevangenen. We zien om naar gevangenen in hun geestelijke en materiële nood. Dit doen wij uit naam van de Here Jezus Christus. We werken in gevangenissen in Oost-Europa en Afrika. Op onze website kunt u daar meer overlezen. Om ons volledig te focussen op onze nieuwe missie, hebben we eind 2020 besloten om het pand in eigendom te verkopen.

Vanuit onze nieuwe werklocatie gaan we ook dit jaar vol enthousiaste door met het steunen van projecten in de diverse landen. We zien om naar gevangenen (en hun gezinnen) die in vreselijke omstandigheden moeten leven. De Bijbel leert ons om het Evangelie van Jezus Christus te verspreiden maar ook om te zien naar de armen, weduwen/wezen en gevangenen. Verandering van binnenuit is wat echte verandering brengt!

Wilt u meer weten over stichting Antwoord en ons werk, kijkt u dan op onze website www.antwoord.nl

Ook wordt op onze website de mogelijkheid geboden om ons werk financieel te steunen.

Uiteraard kunt u ons ook bellen, ons telefoonnummer is niet veranderd, 0228 – 597 047.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen