dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Stichting CRE8 verloot unieke cijferpuzzel onder lezers Andijker

Stichting CRE8 richt zich op het aanbieden van dagbestedingstrajecten voor jongeren met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt. De oprichters van het bedrijf hebben een leuke weggeefactie voor lezers van deze krant. “Voor ons bedrijf een leuke manier om de producten en activiteiten ook hier in de regio onder de aandacht te brengen. Voor de lezers van de krant een leuke actie. Want wie wil er nu niet zoiets creatiefs en unieks winnen?”

Cre8 maakt velerlei producten die ze zelf ontwerpen. “De naam en cijferpuzzels zijn uniek en een bijzonder cadeau voor jong en oud. Maar ook sieraden, lampen en klokken zijn onderdeel van het assortiment. Neem eens een kijkje op de website.”

Maatschappelijk gericht
CRE8 biedt jongeren een inspirerende bedrijfsmatige werkomgeving en begeleidt deze jongeren bij het leren werken met de apparatuur. “Op deze manier willen wij een positieve bijdrage leveren aan de carrièrekansen van deze jongeren en aan de maatschappij.” De VOF wordt geleid door Jurre Groenenboom en Maria Nguyen. “Klanten kunnen bij ons terecht voor adviezen en ontwerpen met betrekking tot prototyping en productie. Wij kunnen u begeleiden vanaf het begin tot het eind van de ontwikkeling van een product.”

Winkel en webshop
Op de webshop of in de etalage aan de Westerdoksdijk vindt u de gehele collectie. “Bijna alle producten zijn door ons zelf ontworpen. Soms werken wij samen met bevriende ontwerpers. Kom gerust een keertje bij ons langs. Het is ook mogelijk te zien hoe 3D-printen en lasersnijden in zijn werk gaan.”

Lasersnijden
CRE8 biedt heel veel op het gebied van lasersnijden! Lasersnijden is een techniek waarmee op basis van een digitale tekening vormen kunnen worden uitgesneden uit allerlei materialen, zoals hout, kunststof, papier, karton, rubber, leer of textiel. De zeer geconcentreerde laserstraal snijdt loodrecht zeer nauwkeurig iedere gewenste vorm uit.

3D printen
3D printing biedt ongekende mogelijkheden, niet alleen voor de fabricage van prototypes en unica’s, maar ook steeds vaker voor de productie van kleine series (consumenten)producten. De vormvrijheid, de keuze in materialen en kleuren en de stormachtige ontwikkelingen binnen de 3D printers markt maakt het 3D printen steeds beter bereikbaar voor een groot publiek.

Waar vindt u ons
Stichting CRE8 heeft als bezoekadres: Westerdoksdijk 597, 1013 BX, Amsterdam. Bereikbaar op telefoonnummer: 020-7521883. Artikelen kunnen via de webshop uiteraard verstuurd worden over de hele wereld. Neem eens een kijkje op www.c-r-e-8.nl/ of bezoek ons op facebook.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen