vrijdag 12 april 2024
spot_img

Stichting Gemeenschapsveiling Cultura

Zoals we al eerder hebben laten weten is er geen veiling Cultura op 18 april. Ook voor ons is het vreemd om deze dagen geen drukte en gezelligheid te hebben rondom de organisatie van dit evenement. Voor iedereen is het een bijzondere tijd, met veel gemis, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en maken er met zijn allen het beste van.

De verenigingen die een bedrag toegekend hebben gekregen op de afgelopen jaarvergadering, hebben hier al bericht van gehad en hebben het in de meeste gevallen al ontvangen. Gelukkig hebben we nog reserve in kas, dus voor volgend jaar kunnen de verenigingen evengoed hun aanvraag indienen.
Er zijn veel mensen die onze veiling een warm hart toedragen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Misschien denkt u, ik zou evengoed wel een gift willen doen, ook al wordt er geen veiling gehouden, dat is mogelijk en altijd welkom, maar voelt u zich zeker niet verplicht. Wilt u van de mogelijkheid gebruik maken, ons banknummer is: NL29RABO0302405860 t.n.v Gemeenschapsveiling Cultura o.v.v gift 2020.

Heeft u nog vragen, u kunt contact met ons opnemen via secretariaat@veilingcultura.nl.
Wij wensen iedereen nog veel sterkte voor de komende tijd, pas goed op elkaar en blijf gezond. We hopen iedereen weer te ontmoeten op de veiling in 2021.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen