dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Stiltewandeling geeft rust en verbondenheid: wandel mee!

Door samen activiteiten te doen ontstaat verbondenheid, onderlinge herkenning en betrokkenheid. Een stiltewandeling geeft nog meer: verinnerlijking en verstilling! Iedereen is welkom om aan de wandeling mee te doen.
Zaterdag 30 september start de eerste stiltewandeling vanuit de Kapel. Rustig lopen, met volle aandacht, niet praten. De volledige ervaring van het wandelen. De ruimte, de natuur om je heen en je eigen stilte ervaren. Stilstaan, doorlopen. Samen stil zijn is anders dan in je eentje stil zijn. Wandel mee en ervaar het !
We starten met de wandeling na een korte introductie en meditatief moment in de protestantse kerk de Kapel. De lengte van wandeling passen we aan, aan het weer en de deelnemers. De wandeling duurt één à anderhalf uur. Bij terugkomst is een gezamenlijke lunch om je ervaringen te delen.
We gaan met minimaal 6 deelnemers op pad. Dus graag van te voren aanmelden bij Nicoline Letteboer, die de wandeling ook zal begeleiden: n.letteboer@gmail.com. Voor de lunch wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 7,-. We beginnen om 10.00 uur bij De Kapel, Middenweg 48, Andijk

Mocht u verhinderd zijn, de tweede stiltewandeling is gepland op zaterdag 18 november. Zie voor overige activiteiten ook onze website: www.pg-andijkwervershoof.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen