donderdag 13 juni 2024
spot_img

Strength & Conditioning West Friesland

Op zaterdag 16 april zijn wij bij Strength & Conditioning West Friesland weer begonnen met de eerste sporttrainingen. De sportschool was gesloten vanaf 16 maart vanwege het coronavirus. De sporttrainingen mogen nog niet binnen worden gegeven, maar alleen buiten. Dit maakt het een stuk leuker om de mensen weer te laten sporten. Wij maken gebruik van het parkeerterrein met de nodige voorzorgsmaatregelen die via het RIVM bekend zijn gemaakt.

Burpee kampioenschap
In de tijd dat wij gesloten zijn geweest hebben Guido Vriend en Mike Regts een burpee kampioenschap georganiseerd. Zo konden de leden van Strength & Conditioning West Friesland toch het samen trainen ervaren. Er werd via een whatsapp groep een toernooi aangemaakt. Leden moesten een video sturen met daarin het aantal burpees die gedaan moesten worden. Degene die het snelste was en de juiste uitvoering had gedaan ging door naar de volgende ronde. De winnaars van de burpee kampioenschap waren Arend Vrolijk en Timon van der Kooij.

Friends from SCWF
In de tijd dat wij gesloten zijn geweest hebben wij alle lidmaatschappen stopgezet en een ledenactie opgezet. Hiermee betaalde de leden die dat wilde 15 euro en konden zij onze materialen lenen en online trainingen volgen. Wij willen iedereen bedanken die ons hebben gesteund in de periode dat wij gesloten zijn geweest.
Wil jij in deze tijd fit en vitaal worden maak dan een afspraak voor een proeftraining via de website. www.scwestfriesland.nl

“Stay healthy and keep fit “

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen