vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Strijd om de Cor-Jan Gutter Bokaal

Op woensdagavond 21 september 2016 werd het korfbal familie-/bedrijventoernooi gehouden. Door het slechte weer van vorig jaar, was dit de eerste keer dat dit toernooi op ons mooie nieuwe complex van Sporting Andijk werd gehouden.

De wisselbokaal is genoemd naar onze oud-voorzitter, ere-lid en toernooicommissielid Cor-Jan Gutter, die zoveel voor Asonia Korfbal heeft betekend.

Er deden dit jaar 8 teams mee, waaronder ook het team See Yeeh, waarin de kinderen en kleinkinderen van Cor-Jan speelden. De teams werden verdeeld over 2 poules. Poule A de ervaren korfballers en poule B met vooral niet-korfballers erin. De winnaars van iedere poule en de 2e uit iedere poule gingen de strijd aan om de resp. 1e, 2e en 3e plaats.
In poule A kwamen de Flamingo’s als winnaar uit de bus en in Poule B Florex en de 2e uit poule A “S.O.K.” ging de strijd aan tegen de 2e uit poule B “Mergpijpen”. Hierbij zag je toch duidelijk dat de teams met ervaren korfballers erin de winst wisten te behalen. De uitslag werd dan ook:
1e Flamingo’s
2e S.O.K.
3e Mergpijpen

Jan Gutter (oudste zoon Cor-Jan) nam de prijsuitreiking voor zijn rekening en kon de Cor-Jan Gutter bokaal uitreiken aan de Flamingo’s.

Het was goed om te zien, dat er nog heel veel korfbaltalent rondloopt, welke helaas nog niet op korfbal zit. De Korfbal heeft met name een tekort aan heren. Dus ben je sportief, hou je van gezelligheid kom dan eens verblijvend een training bezoeken. Senioren trainen op donderdagavond om 20.15 uur op het terrein van Sporting Andijk.
Voor meer informatie Peter de Vries 06 10713104. Je bent van harte welkom!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi!
Groeten namens de toernooicommissie Sporting Andijk Korfbal: Steven Ouwerkerk, Daan Wubs, Karin Ruiter en Erika Spil

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen