dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Succesvolle Kids-dag

Wat een prachtige KIDS-DAG hebben wij afgelopen zaterdag met elkaar neergezet. Mede dankzij zoveel winkelend publiek, van groot tot KLEIN was het, kunnen we rustig zeggen, een TOP-dag. De kinderen hebben door alle winkels gespeurd, middels de speurtocht en werden beloonde met een ijsje. Er waren mooie koopjes zowel in de winkels als op de markt, er kon geschminkt worden, taartjes maken, bellen blazen, BBQ-en. Ook heel mooi was de wensambulance, voor vele mensen onbekend, maar na vandaag weten we wat voor moois de wensambulance voor onze dierbaren kunnen betekenen. En wat voor vele een nieuwe uitdaging was, is de schaaksport, niet alleen kinderen, maar ook ouders gingen de deze uitdaging aan. Mooi om te zien met z’n allen aan de schaaktafel.

Om 13.00 uur begon de Bootcamp, wat een bikkels zijn de kids, ze gingen tot het einde toe door en het was een beste kluif, zelfs een enkele ouder werd ingezet als “boksbal”! Na de bootcamp was er steeds een dansoptreden van de meiden van dansgroep Moves. De winnaars van de kleurplaten worden voor komende weekend bekend gemaakt.
Kortom een dag die op de kaart staat en die zeer zeker voor herhaling vatbaar is. (wie nog ideeën heeft, laat je horen via winkelierswervershoof@gmail.com)

Winkelende groeten vanuit Wervershoof! Alle foto’s van deze dag kun je terugvinden op de website Anja en Gerard Fotografie.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen