woensdag 24 april 2024
spot_img

Superkoopzondagmarkt met jaarlijkse Platen- en CD beurs

De Hoornse Woensdagmarkten mogen dan wel ter ziele zijn, een aantal onderdelen blijft gewoon bestaan. Simpelweg omdat het eeuwig zonde zou zijn om ze te laten verdwijnen want ze zijn uniek in Noord Holland! Zo hebben wij recent de Weversmarkt gehad die al ruim 25 jaar bestaat in Hoorn en komende zondag is het tijd voor de traditionele jaarlijkse Openlucht Platen- en CDbeurs die ook al zeker 20 jaar bestaat. Deze markt voor verzamelaars en muziekliefhebbers staat met zo’n 75 kramen en deelnemers uit heel Europa op de Gouw en de Nieuwstraat. De andere helft van de beschikbare kramen wordt gevuld door kooplieden met de leukste en mooiste handel. Denk hierbij aan kleding, cosmetica, sieraden, cadeauartikelen, woon- en tuindecoratie, fruit en speelgoed maar er zijn ook kooplieden met vintage, curiosa, boeken en creatieve uitspattingen op deze markt.
En we hebben een speciale gast! Ed van Bommel (a.k.a. Sloppy Tom) komt helemaal van Texel af om heerlijke blues te spelen op de Platen- en CD beurs.

Het is deze dag een Superkoopzondag en dat betekent dat veruit de meeste winkels geopend zijn. De markt is van 11.00 tot 17.00 uur en de winkels openen vanaf 12.00 uur. Tot ziens in Hoorn!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen