Achter: Peter Mak, Jos Kieftenburg, Theun Sijm, Klaas Schouten, Ton Schouten en Karin Gitzels. Voor: Kees Kaag, Edwin Hauwert en Ko Boos. Foto: Anja & Gerard fotografie

Op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang veroverde Irene Schouten na een zinderende finale het brons op het onderdeel Mass Start. Bij de daarop volgende huldiging in Wervershoof werd duidelijk hoeveel dat heeft losgemaakt. Honderden mensen waren daarbij in sporthal De Dars en tientallen vrijwilligers hebben zich daarvoor ingezet. Het leefde enorm.

Zo ontstond het idee om die betrokkenheid en energie vast te houden en Irene daarmee te ondersteunen bij het vervolg van haar carriere, zowel financieel als moreel, via een community rond Irene: Support4Irene.

Potentiële sponsors kunnen kiezen voor de pakketten Brons (€ 50), Zilver (€ 150) of Goud (€ 300) en krijgen daarvoor diverse tegemoetkomingen, variërend van een periodieke update van de prestaties van Irene en een busreis naar Thialf tot een clinic van Irene voor de “gouden” sponsoren.

De community is bereikbaar via info@support4irene.nl. Adres website: www.support4irene.nl.