zaterdag 13 april 2024
spot_img

Sursums reünie-orkest

Na maanden van voorbereiden, begonnen we in januari dan toch eindelijk met de repetities met de reünisten van Sursum. Wat bijzonder dat een kleine 30 oud-leden de moeite hebben genomen om weer eens op een instrument met ons samen te spelen.

Er zijn er een aantal die bij een vereniging elders in het land spelen, sommigen speelden een aantal jaar geleden nog mee, maar ook een heel aantal hadden al meer dan 20 jaar geen instrument aangeraakt.

De hele maand januari hebben we samen gerepeteerd. Dit gaat leiden tot een Spetterend Slotconcert op 28 januari. Een slotconcert, omdat we met dit concert het 100-jarig jubileum van Sursum afsluiten. De dag wordt gevuld met twee concerten. Voor het avondconcert zijn geen kaarten meer beschikbaar. Voor het matinee concert om 15.00 uur zijn nog wel een aantal kaarten beschikbaar. Wil je er bij zijn, bestel je kaarten dan snel online. Want vol=vol.

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website www.sursumcorda-andijk.nl en kosten €7,50 kinderen onder 18 mogen gratis naar binnen. Maar reserveer voor hen online wel een ticket. Vrijdagavond zullen wij nog een laatste keer samen repeteren, om daarna op zaterdag te schitteren op het podium. We zien jullie graag op 28 januari!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen