Jubileumconcert 100 jaar Sursum Corda. Anja en Gerard Fotografie

Zaterdag 28 januari sluit Sursum Corda haar jubileumjaar af met een Spetterend Slotconcert. Zo komt er een einde aan een jaar van feestelijkheden vanwege het 100 jarig bestaan.

Sursum sluit af met een reünie en een reünie-orkest. Een kleine 30 mensen zullen het orkest versterken, een prachtig groot orkest zal er dus op het podium zitten. Daarom is besloten om het concert twee keer uit te voeren. Zaterdag om 15.00 uur zal er een matineevoorstelling zijn. Om 20.00 uur zal er een avondvoorstelling zijn. Beide keren wordt hetzelfde programma uitgevoerd. De avond wordt afgesloten met een gezellige nazit met de vijfkoppige band ‘Dorstig’.

Kaarten voor het concert zijn online verkrijgbaar via www.sursumcorda-andijk.nl. Bij uitzondering kunnen kaarten ook telefonisch besteld worden bij Esther 0630724020. Entree is €7,50 inclusief koffie/thee/limonade in de pauze. Kinderen <18 jaar zijn gratis, maar reserveer wel een kaart voor ze want het aantal plaatsen is beperkt. Wil je verzekerd zijn van een plek in de zaal, bestel dan zo snel mogelijk. We zien jullie graag op 28 januari!