dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Taart voor Gerrit van Keulen

Op 1 maart was het complimentendag. Een mooie dag om een compliment te geven aan alle vrijwilligers die Medemblik rijk is. De VVD fractie in de provincie reikt elk jaar een aantal taarten uit aan vrijwilligers die worden voorgedragen door de verschillende gemeentes. In Medemblik ging de taart dit jaar onder andere naar Gerrit van Keulen.

Na zijn vertrek uit de lokale politiek is Gerrit al vele jaren actief als voorzitter van de Dorpsraad. Hij heeft een lange strijd gevoerd voor het verbeteren van het mobiele bereik die afgelopen jaar werd bekroond met een zendmast aan de Kleiakker. Hij zette zich onder andere in voor het jeugdhonk, de buurtbus, en de toegankelijkheid van voorzieningen en heeft hier al veel mee bereikt. Hij heeft een eigen nieuwssite, kortom een veelzijdig en vasthoudend man die de taart echt heeft verdiend. Recent heeft de dorpsraad nog een politieke avond georganiseerd.

De VVD fractie is ervan overtuigd dat Gerrit zich samen met de dorpsraad de komende jaren zal blijven inzetten voor Andijk! Die taart is dan ook dik verdiend.
Andrea van Langen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen