donderdag 13 juni 2024
spot_img

Taarten en pannenkoeken voor Vaderdag bij Molen de Hoop

Tijdens het weekend van 16 en 17 juni is er van alles te doen bij Molen de Hoop in Wervershoof. Geef je op voor het versieren van je eigen vaderdag-taart op de zaterdag en/of kom op vaderdag pannenkoeken eten.

Zaterdag 16 juni: versier je eigen vaderdag-taart
Op zaterdag 16 juni kun je een taart voor vaderdag versieren bij molen De Hoop. Bakker Swart levert de taarten aan en kinderen mogen ze op hun allermooist versieren. Wat zal papa (en/of opa) verrast zijn! Opgeven graag vóór vrijdag 15 juni. Dit kun je doen door een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar info@wervershoofsemolen.nl Hoe laat je de taart mag komen versieren laten we je weten via de mail. De taart kost €5,-. En mag je betalen in de Vang.
De kinderen worden in de molen ontvangen waarna ze, het liefste zonder de vaders, in de Vang de taarten gaan versieren. Zo blijft de verrassing het grootst.

Zondag 17 juni: kom pannenkoeken smullen van 12.00 en 14.00 uur
Kom op vaderdag pannenkoeken eten met papa of opa. Natuurlijk mogen mama en je broertjes en zusjes ook mee. Onze pannenkoekenbakker Hans Tops bakt met heerlijke pannenkoekenmeel van onze molen. Je mag de pannenkoek zelf versieren met stroop, poedersuiker, jam of andere zoetigheden. Lust je liever hartig; met kaas of ham kan natuurlijk ook.
1 pannenkoek kost € 3,- en voor 2 pannenkoeken betaal je slechts € 5,- per persoon!
Koop meteen wat extra pannenkoekenmeel zodat je thuis verder kunt genieten. 1 pak á 500 gram kost € 2,-

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen