maandag 15 juli 2024
spot_img

Taxi Kaijer viert 75 jarig jubileum op 13 en 14 mei

Op 1 december 2021, bestond Taxi Kaijer officieel 75 jaar. Vanwege alle beperkingen die er toen waren is er nu op vrijdag 13 en zaterdag 14mei een feestweekend om dit alsnog te vieren.
Op 1 december 1946 heeft Jaap Kaijer samen met zijn vrouw Aat, Taxi Kaijer opgericht. Begonnen met een taxi, maar tevens autogarage, autoverhuur, brandstoffen handel en zelfs ambulancevervoer werd toen die tijd gedaan. In 1979 kwam Jaap Kaijer onverwachts te overlijden en namen Sam en Ina Kaijer het taxibedrijf over en kwamen er ook trouwauto’s bij. Vanaf 1989 is Rob Kaijer bij het bedrijf gekomen en samen met zijn vrouw Toos hebben zij het Taxibedrijf sinds 2000 overgenomen. Sinds 1999 is Taxi Kaijer gevestigd aan de Handelsweg 12 in Wervershoof waar zij momenteel met 94 chauffeurs en 84 voertuigen ervoor zorgen dat iedereen vervoerd wordt. Waar het werk in het verleden vaak meestal uit straattaxi bestond, bestaat het werk vandaag de dag voornamelijk uit contract vervoer. Zo wordt het Leerlingenvervoer, Valys vervoer, gehandicapten vervoer, zorgvervoer voor alle zorgverzekeraars en het ouderenvervoer elke dag door onze goed opgeleide chauffeurs gereden.
Ook richting de toekomst is Taxi Kaijer volop bezig, zo rijden de eerste elektrische voertuigen al in het bedrijf en zal de rest op termijn worden vervangen door voertuigen die milieu vriendelijk zijn.
Wij hopen op een fantastisch jubileum weekend.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen