zondag 26 mei 2024
spot_img

Te gekke kerst met Sursum

Een optreden met kerst is altijd fijn om het jaar mee af te sluiten. Het ene jaar omlijsten we een kerstnachtdienst het andere jaar organiseren we een kerstconcert. Dit jaar hebben we voor het laatste gekozen. Op vrijdagavond 22 december presenteren wij ons Te Gekke Kerst concert in Dorpshuis Centrum hier in Andijk.

Het gaat een concert worden met veel afwisseling. Diverse ensembles van het orkest zullen een bijdrage leveren. Gaan ze een kerstliedje spelen of komen ze met een verrassing? Ook willen we samen met u kerstliederen zingen. Daarnaast hebben we mooie kerstintermezzo’s en uiteraard wat ‘foute’ kerstknallers.

Dit kerstconcert zal tevens het laatste concert zijn met onze dirigent Andries de Haan. Na vijf jaar gaan we afscheid van elkaar nemen. We kijken terug op een mooie periode samen met Andries, waarin we muzikaal weer veel hebben kunnen leren. 

Vrijdag 22 december om 19.30 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur zal het concert starten. Kom vooral op je ‘kerstbest’ of in je foute kersttrui. De toegang is gratis. Na afloop nodigen we jullie graag uit om een drankje met ons te doen om lekker na te praten en samen alvast een beetje kerst te vieren. We zien jullie graag!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen