donderdag 13 juni 2024
spot_img

The Silo Drifters (Hank Williams-tribute) in het ‘Oude Raadhuis’ in Wervershoof

Zondagmiddag 28 oktober opent Stichting Oud Wervershoof het koffieconcertseizoen in het Oude Raadhuis met een optreden van de groep The Silo Drifters.
The Silo Drifters is een country band die in de stijl van de jaren veertig en vijftig speelt. Een prominente rol is weggelegd voor de lapsteel (een zg. frying pan). Dit instrument kennen veel mensen ook als de Hawaiian gitaar of als de steelgitaar. Maar ook de fiddle, gitaar en mandoline hebben hun deel. Hank Williams en zijn stijl is hun leidraad. De band bestaat uit:
Henk Franke – Mandoline
Rob Livius – Lapsteel en zang
John Livius – Contrabas en zang
Peter Peeters – Gitaar en zang Piet Kolderman – Fiddle

Onze trouwe bezoekers zullen deze laatste muzikant zeker herkennen; hij is de violist in de Ierse band Coracle, waarmee hij meerdere keren optrad in het Oude Raadhuis.
De bandleden hebben allemaal hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Ze kennen elkaar al lange tijd en hebben allemaal dezelfde voorliefde: oude Country muziek.
Het optreden is van 14.00-16.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar in onze gezellige, tot concertzaal omgebouwde trouwzaal, dus reserveren wordt aangeraden.
Kaarten à € 6,00 (inclusief koffie/thee voor aanvang) reserveren: cam.berkhout@quicknet.nl of 022858-2377.
Voor bezoekers voor wie het traplopen een bezwaar is, is er een lift in het gebouw; graag even vermelden bij het reserveren. Raadhuisplein 1 Wervershoof.ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen