woensdag 24 april 2024
spot_img

Theaterconcert in de kerk van Hauwert

Op 17 januari 2020 ontvangen we Menno Bruin met Eva Lena en de ‘the Generations’ voor een theaterconcert in de kerk van Hauwert. Voor de sfeer van dit concert moet je denken aan een theatertje zoals ooit in West Hollywood waar in 1970 Carole King en James Taylor voor het eerst samen speelden. Om die unieke sfeer te kunnen benaderen kom je natuurlijk in Hauwert uit.

Als rode draad komen liedjes langs van singer songwriters als James Taylor en Carole King. Deze liedjes worden wel afgewisseld met eigen liedjes en hier en daar een song van gerelateerde artiesten zoals Bonnie Riatt en Janis Joplin.

Met Eva speelt Menno al wat langer samen maar nu ook steeds meer samen met The Generations. Deze combinatie laat de muziek en zang van Eva tot zijn volle recht komen.

De muzikanten zijn; Eva Lena, zang. Johannes Dopmeijer, zang en bas. Christiaan Gebhard, zang en piano, Robin Wit percussie. Menno Bruin, gitaar en zang

Eva, Menno en The Generations 17 januari 2020 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 15,- inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en www.mennobruin.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen