woensdag 17 juli 2024
spot_img

Theatervoorstelling over dementie voor mantelzorgers

Gemeente Medemblik nodigt mantelzorgers uit Medemblik óf mantelzorgers die voor iemand uit Medemblik zorgen van harte uit voor de theatervoorstelling Helderman van Thomas Borggrefe. Helderman is een theatervoorstelling over dementie, vergeten, gelukkig-zijn, muziek, ontreddering en het zoeken naar de grens van leven en dood. Wanneer is het leven met dementie niet meer leefbaar?

Wereldwijd is 21 september uitgeroepen tot Wereld Alzheimer dag. Rond deze datum wordt er op verschillende manieren (extra) aandacht geschonken aan dementie. Ook de gemeente Medemblik vindt het belangrijk om speciale aandacht te schenken aan dementie en in het bijzonder aan de mantelzorgers van mensen met dementie.
Wij bieden de theatervoorstelling gratis aan op woensdag 19 september. De inloop is vanaf 19.30 uur en de avond begint om 19.50 uur. Rond 22.00 uur sluiten we de avond af. De voorstelling vindt plaats in Grandcafé De Dres te Nibbixwoud. Wilt u erbij zijn? Meld u zich dan aan door een e-mail te sturen naar: mantelzorg@medemblik.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen