donderdag 13 juni 2024
spot_img

Tienergroep Rouw weer van start

Wanneer je jong bent en je verliest iemand doet dat zeer. Misschien voel je je verdrietig, boos, ben je in de war. Of voel je je schuldig omdat je dat juist allemaal niet voelt. Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier. In de tienergroep zie en hoor je hoe anderen jongens en meiden tussen de 12 en 16 jaar met hun verdriet omgaan. Er is ruimte voor jouw verhaal als je dat vertellen wilt. En van de begeleiding krijg je tools, die je kunnen helpen bij jouw rouwproces.

De groep start op 23 mei komt één keer per twee weken van 15.00 tot 16.30 uur bij elkaar op het OSG West-Friesland in Hoorn. Tot de zomervakantie zijn dat 4 keer. Meer weten? Neem dan contact op met Marian Meyles of Bernadette Vonk via 088 – 0075140. Vind je bellen lastig? Stuur dan een privé bericht via onze facebookpagina: https://www.facebook.com/meeweringwf/.

MEE & de Wering biedt verschillende groepen waar mensen in rouwsituaties herkenning en erkenning kunnen vinden. Zo zijn er groepen voor volwassenen (met en zonder jonge kinderen) na partnerverlies, voor mensen die een kind verloren hebben of bij rouw na suïcide. Neem gerust contact op voor meer informatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen