woensdag 24 juli 2024
spot_img

Tobias in het nieuw gestoken

U las het al eerder in de Andijker. Tobias Spruit doet mee aan het project ‘Flevoland Fietst Tegen Kanker’ (FFTK). Samen met vele klasgenoten bedwingt hij in mei 2022 de bekende Franse berg ‘de Alpe d’Huez’.
Regelmatig stuurt Tobias ons een update. Ook nu heeft hij weer mooi nieuws te melden, dat wij natuurlijk graag met u delen.

Sponsorkleding
Brandweer Medemblik, waar Tobias sinds zijn 11e jaar lid van de jeugdbrandweer is, heeft zijn fietskleding gesponsord. Samen met het korps is hij trots op de foto gegaan! “Tobias heeft dankzij een grote anonieme donatie inmiddels bijna €950 opgehaald. Dat is natuurlijk een prachtig bedrag, maar er kan gerust nog meer bij!”

Flink trainen
Tobias is flink aan het trainen, want een berg als de Alpe d’Huez beklimmen gaat niet vanzelf. Inmiddels heeft hij een fiets gesponsord gekregen en daar al vele kilometers op gemaakt. Zondag 27 maart staat er een trainingsdag in heuvelachtig Limburg in de agenda.

Donaties of andere vragen
Doneren kan nog steeds. Neem contact op via e-mail marijespruitdirks@gmail.com of ga naar de website https://crowdfundingvoorclubs.nl/fftk/ en kiest daar de school ‘De Rede’ en klikt vervolgens op de naam van Tobias Spruit. Lukt dat u niet? Neem dan even contact op via de e-mail en u ontvangt de rechtstreekse link.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen