vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Toch géén kermis Andijk 2020!

Het waren spannende tijden voor iedere kermisliefhebber. Zou de kermis Andijk 2020 door mogen gaan of toch worden afgelast. Het verlossende telefoontje bracht goed nieuws en dat was ook een ‘hoera’-gevoel op de redactie van de Andijker. Alle voorbereidingen voor de kermiskrant waren niet voor niets geweest! Kermis mocht –met strenge regels- doorgaan!
Met leuke verhalen, veel foto’s en speciale advertenties van lokale ondernemers werd er een geweldige kermiseditie van de Andijker in elkaar gezet. Natuurlijk werd er goed in de gaten gehouden of het nog steeds door mocht gaan. Het zag er positief uit.

Naar de drukker
Toen kwam het moment dat de Andijker naar de drukker gestuurd moest worden. Dat is meestal al op maandagmiddag en soms op dinsdagochtend. Een allerlaatste check, maar nog steeds had de kermis groen licht!

Persconferentie
’s Avonds was daar de persconferentie: met cijfers die er niet om logen en besluiten die daaraan gekoppeld werden. Het was duidelijk: kermis Andijk werd op het allerlaatste moment toch nog afgeblazen. Echter de krant was al gedrukt, daar konden we niks meer aan veranderen. Dat verklaart waarom u wél een kermiskrant ontving, terwijl inmiddels duidelijk was geworden dat er geen kermis zou zijn dit jaar op Andijk.

Toch genoten
Gelukkig snapten heel veel Andijkers wel hoe het zat. Wél een kermiskrant én geen kermis. “Omdat je op de ene dag niet weet, wat de volgende dag zal brengen,” werd het samengevat door een lezer. “Met de kermiskrant op schoot hadden we toch nog een beetje kermisgevoel.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen