zaterdag 13 april 2024
spot_img

ToekomstGroep sluit aan bij Dijkpop Festival

Sinds 1984 is er het Dijkpop Festival op Andijk en vanaf 2006 is de Avond van Andijk daarbij gekomen. De organisatie van deze twee evenementen is in handen van stichting Dijkpop.

40 jaar bestaat het Dijkpop Festival en we zijn dit jaar toe aan het 38e festival en de 16e de Avond van Andijk. In de beginjaren van het festival betaalden de organisatie en de vrijwilligers zelf nog hun entreeticket om dit mooie festival een stevige fundering te geven en het financieel op orde te krijgen en te houden. Vanaf 2003 was dat niet meer van deze tijd en krijgen de vrijwilligers die het festival opbouwen, draaien en afbreken het entreeticket cadeau voor hun vele werk wat men hieraan besteedt. Onze vrijwilligers zijn het grootste draaiende rad in de organisatie. Zonder vrijwiligers zijn beide festivals niet te organiseren en zal het Dijkpop Festival en de Avond van Andijk geen bestaansrecht hebben.

ToekomstGroep uit Andijk is bereid gevonden om deze vrijwilligers in een herkenbaar T-Shirt te steken op de festivaldagen. ToekomstGroep stelt alles in het werk om het woon- en werkgeluk van de huidige en komende generaties op een veelzijdige, innovatieve en duurzame manier te realiseren.

Stichting Dijkpop kan zich erg vinden in deze drie termen en voegt de plezierfactor daaraan toe zodat we samen de komende jaren gebeiteld zitten. Onze vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat het festival staat als een huis en zij zorgen er ook voor dat het festival een stevig fundament voor de toekomst is.

ToekomstGroep heeft zich voor de komende drie edities verbonden aan ons mooie festival en is in navolging van Pop Vriend Seeds het tweede grote Andijker bedrijf dat ons door dik en dun steunt. De stichting Dijkpop is er trots op dat er mooie samenwerkingen ontstaan met deze Andijker bedrijven.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen