dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Toeristenkerk 2022

Het seizoen van de Toeristenkerk zit er weer op en we kunnen terug kijken op een mooi seizoen waarin we weer veel blije gezichten hebben kunnen zien. Voorgangers die met een korte overdenking ons toch wisten te raken en ons aan het denken hebben gezet. Daarnaast muzikanten met vele talenten en heb menig bezoeker een traantje weg ziet pinken. We zagen een aantal koren langs komen maar ook groepjes of bandjes met jongelui die het geloof op hun manier verkondigden. Verder een aantal duo`s met gitaar begeleiding , maar ook een harpiste . En laatst een dienst in het West Fries die altijd goed wordt bezocht . Afgelopen week dan de laatste dienst met de band The Glorie Singers die zoals gebruikelijk het seizoen afsluiten met swingende muziek.

Na afloop koffie en napraten ,maar ook gelijk weer vooruit kijken naar volgend jaar . Wij gaan weer een programma maken en hopen u in juni weer te zien en te spreken want dat vinden wij erg belangrijk, het contact met onze bezoekers.

We willen alle bezoekers die dit jaar bij ons zijn geweest bedanken en zien u graag volgend seizoen weer terug bij de Toeristenkerk Onderdijk.

Leen Nijdam, Commissie Toeristenkerk Onderdijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen