maandag 26 februari 2024
spot_img

Toneelvereniging KNA is gestart met de repetitites

Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart uitvoering in het Dorpshuis

In 2023 zijn de spelers van toneelvereniging KNA (Kunst Na Arbeid) in Andijk, onder leiding van regisseuse Marjan Harders-Hollander, gestart met leesrepetities (zoals u op de foto kunt zien). Wij hebben inmiddels al weer heel wat mooie, gezellige en lachwekkende oefenavonden meegemaakt waarmee we naar de uiteindelijke uitvoeringen op 1 en 2 maart toewerken.
Het is geweldig dat wij een blijspel / komedie voor jullie als kijkers neer mogen zetten!

Tipje van de sluier: in een huisartsenpraktijk werken een huisarts, zijn assistente en een klusjesman. Alle drie willen ze zich graag met de patiënten en hun problemen / behandelingen bemoeien. Dit leidt tot grappige taferelen en misopvattingen.
Maar vergeet niet: Wie is hier de dokter?

Leuk om te vermelden is dat wij 2 debutanten en 1 gastspeler hebben mogen verwelkomen. Zij zullen 1 en 2 maart hun talenten aan jullie tonen.

Het zou leuk zijn als wij naar jullie mogen kijken vanaf het toneel en dat jullie zin hebben om naar ons te kijken. Wees welkom bij Wie is hier de dokter/ van J.H. Derene op vrijdag 1 of zaterdag 2 maart in het Dorpshuis Centrum! De zaal gaat open om 19.45 uur en we starten om 20.00 uur.

Ben je 18+ en vind je het leuk om je bij onze vereniging te voegen?
Ben je benieuwd hoe het is om geen kijker te zijn, maar een speler die de kijker een plezierige avond geeft?

Wil je graag een keer een avondje in Dorpshuis Centrum, Sportlaan 1 te Andijk komen kijken hoe het reilt en zeilt op een oefenavond?

Je kunt hiervoor contact opnemen met Marjan Harders-Hollander 06-5205 5571 of met Sandra van Dokkum-Hollander 06-1607 7255. De oefenavond is op de woensdag vanaf 19.30 uur.

Meest gelezen laatste 7 dagen