donderdag 13 juni 2024
spot_img

Top avond voor handballers E en F jeugd Sporting Andijk!

Zaterdagavond 11 mei, waren de handballers van de E en F jeugd van Sporting Andijk uitgenodigd om te komen kijken bij de wedstrijd dan SEW dames 1. En dat niet alleen, ze mochten ook mee oplopen bij het voorstellen van het gehele team.
In volledig Sporting Andijk tenue stonden 13 dametjes zenuwachtig langs de kant naar de warming up te kijken. Ze werden meegenomen het veld op en kregen allemaal een speelster toegewezen met wie ze onder luid applaus het veld op mochten lopen. Daarna mochten ze de wedstrijd kijken op de beste plaatsen op de tribune, en wat een spannende wedstrijd was het! Onder luid getrommel en geroep werden de dames fanatiek aangemoedigd. In de rust een glaasje limonade en wat lekkers en daarna mochten de dames zelf met de bal gooien op het grote veld. Na de wedstrijd in de grote hal handtekeningen verzamelen van alle speelsters en met het hele team op de foto. Als afsluiting nog even alleen met onze Andijkse topper Eva Jansma op de foto.
Wat een fantastische avond, voor alle speelsters maar zeker ook voor alle ouders die mee waren. Een oprecht dank je wel voor de goede organisatie door SEW maar zeker ook een dikke bedankt voor de Club van 50 van Sporting Andijk voor het sponsoren van alle extra toegangskaartjes. We hebben genoten!

Ook handballen?
Ben je geboren in 2015, 2016 of 2017 en vind je spelen met een bal leuk? Doe een keertje mee, we vinden het leuk als je komt.
Informatie: handbal@sportingandijk.nl

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen