donderdag 13 juni 2024
spot_img

Trainingskamp 2017

Vrijdag 24 en zaterdag 25 november hadden we trainingskamp met de meidenselectie van turnclub VVW en het was weer erg gezellig.

Het begon om 7 uur ‘s avonds. Eerst deden we met z’n allen een warming-up. Vervolgens begon de oude selectie met het trainen op de toestellen, terwijl in de zaal ernaast de jonge selectie een dansje op “haai-alarm” van kinderen voor kinderen aan het instuderen waren.

Daarna kregen we een looptraining. Nadat iedereen gedoucht had en in pyjama was, werd de film “high school musical 1” aangezet. Er was chips en drinken en natuurlijk zijn we tot laat op gebleven. ‘s Ochtens werden we rond half 8 weer wakker gemaakt. Toen bleek dat zwarte piet ook nog stiekem langs was geweest en de schoenen had gevuld met pepernoten en voor iedereen een chocolade lolly. Nadat iedereen eenmaal wakker was en ontbeten had, kregen we ochtend gymnastiek om weer warm te worden. Vervolgens ging de jonge selectie op de toestellen en de oude selectie een dansje instuderen op “down” van Fifth harmony. Als laatst deden we een balkentraining en nog een krachtcircuit.

We sloten de dag af met een demonstratie van de dansjes die we ingestudeerd hadden aan de ouders. Na het opruimen was het alweer afgelopen. Iedereen heeft er heel erg van genoten en het was een geslaagd weekend.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen