vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Tuin voormalig Gemeentehuis gereed

Na ruim 2 jaar gaat er langzaam een einde komen aan het “project voormalig gemeentehuis van Andijk “ gerealiseerd door Botman projectontwikkeling uit Wervershoof.
Het mooie appartementengebouw zal nu verder gaan onder de naam “de Dijkwachter” vernoemd naar het voormalige wapen van de gemeente Andijk die prominent hangt aan de gevel van het gebouw.
Het laatste grote project, het realiseren van de tuin is door een goede samenwerking met Dhr. Boeder, door de eigen bewoners, die een leeftijd tussen de 24 en 85 jaar hebben, zelf gedaan. Het is een lust voor het oog vinden zij zelf, en is geworden wat zij voor ogen hadden.

Volgens de bewoners van “de Dijkwachter” is de tuin een lust voor het oog.
Foto’s aangeleverd.

Het voormalig gemeentehuis is mede hierdoor een visitekaartje voor Andijk geworden. Er moeten nog 2 appartementen deels afgebouwd worden aan de Kleingouw en dan zal ook daar nog een kleine tuin aangelegd worden en zal er een officiële opening komen met een klein feestje omdat sommige bewoners er dan bijna 2 ½ jaar in de bouwrommel hebben moeten leven, maar dat hebben zij er graag voor over gehad want het is heerlijk wonen in dit complex.
Het is mede aan de Heer Jos Botman te danken, hij had de visie, het idee en doorzettingvermogen om van een bestaand gebouw, een wooncomplex te maken met 13 verschillende appartementen die elk hun eigen maat en inrichting hebben. Met hem hebben de bewoners hun eigen leefplek kunnen ontwerpen en realiseren. Door dit unieke project zijn er vele bewoners gekomen van buiten Andijk die het hier prima naar het zin hebben.
Aad Prevo
Voorzitter VVE “de Dijkwachter”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen