maandag 20 mei 2024
spot_img

Tulpenactie 2018 voor Moldavië

Woensdag 21 febr. werd de jaarlijkse tulpenactie gehouden.
Het is toch altijd weer een heel geregel om voldoende vrijwilligers te krijgen om de tulpen te verkopen. Maar toch ook weer heel fijn dat er enthousiaste mensen zijn die willen helpen.

Eerst in de morgen om de tulpen in plastic zakjes te stoppen. Daarna worden de bakken met tulpen naar de Handelsweg 10 gebracht. Dan gaat er een kleine groep de wijk in om de bossen naar de senioren te brengen die de dag ervoor al zijn gekocht.

In de namiddag worden de bakken in wijken verdeeld en klaar gezet voor de wijklopers. Deze personen komen om 18.00 uur de bakken halen en gaat ieder naar zijn wijk om met hun groep langs de deuren te gaan. Door de jaren heen weet een ieder wel wat voor een St. Hart voor Moldavië is en dat het een stichting is waar niets aan de strijkstok blijft hangen. Meestal is een ieder na anderhalf uur klaar en zijn de bakken leeg! Dat is dan altijd weer een prachtig gezicht, grote stapels lege bakken. Dit jaar heeft de actie € 1550,– opgebracht.

Het spijt ons als u ons had verwacht en we zijn niet bij u aan de deur geweest. Dat is dan gekomen dat de tulpen in uw wijk al uitverkocht waren of dat we dit jaar in uw wijk geen verkopers konden vinden. Als u/je denkt, dat wil ik volgend jaar voorkomen en ons wilt helpen met de verkoop dan kunt u natuurlijk contact met mij opnemen.

Namens de St. Hart voor Moldavië; Sam en Rodica Zwagerman en de ZWO groep van de Geref. Kerk Andijk hartelijk bedankt voor het verkopen en kopen van de prachtige tulpen. En graag tot volgend jaar.
Annemarie Kooiman

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen