vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Turnsters VVW turnen in kookpan

Puf, puf, zweet, zweet. De meiden die mochten turnen in het weekend van 26 en 27 mei zijn weer een ervaring rijker. Turnen, met 28 graden op de meter buiten is toch een kunst apart.
Myrthe Nugter en Fleur Huisman gingen zaterdag de strijd aan tijdens de districtsfinale in Amersfoort. Gemotiveerd als altijd hebben zij goed gestreden. Myrthe wilde in deze wedstrijd haar kip-halve draai-kip turnen en de radslag op balk. Beiden goed gelukt. Fleur had deze wedstrijd als grootste tegenstander zichzelf. 3 Toesteloefeningen verliepen niet zoals gewild.

Elvira en Isolde. Foto aangeleverd.

Zondag was het de beurt aan de tweeling Elvira en Isolde Niejenhuis voor de Regiokampioenschap Noord-Holland B-finale in Beverwijk. Het was een bijzondere dag voor de meisjes, ze waren namelijk jarig op de dag van de wedstrijd.
De eerste 3 toestellen gingen fantastisch. Jammer dat de vloeroefeningen minder zijn gelukt en daardoor zakten de meisjes helaas lager in de ranking. Elvira is 13e en Isolde is 15e geworden.

Elvira kreeg de hoogste score van de gehele wedstrijd op sprong en Isolde kreeg de 3e hoogste score op balk. Wij zijn super trots op jullie! Wat een prestatie!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen