dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Tv-presentator Leo Fijen bij de PCOB

Vrijdag 19 januari komt de bekende tv-presentator/schrijver/historicus/journalist Leo Fijen spreken op een bijeenkomst van de PCOB afd. Andijk. Fijen zal spreken over: Hoe ga je om met het leven als je steeds meer beperkingen hebt en als je dierbaren verliest?

Juist in de tweede helft van het leven word je als man of vrouw geconfronteerd met beperkingen. Je kunt minder dan je denkt en je wordt soms ook afhankelijk van anderen. Hoe ga je daarmee om? Wat of wie geeft je dan adem? En hoe ga je verder als mensen om je heen wegvallen? Wat of wie geeft je dan houvast. Omgaan met beperkingen en leven zonder partner: hoe doe je dat en op welke manier kun je dan van betekenis blijven?

Leo Fijen staat ouderen bij aan het sterfbed en komt ook geregeld als vrijwilliger in zorgcentra, en ziet van nabij hoe een mens dan toch betekenis kan geven aan het leven. Hij komt met inspirerende voorbeelden van troost en moed uit het geloof.
 
Vrijdag 19 januari in de Kapel, Middenweg 48. Aanvang 14.30 uur. Toegang: leden 2 euro, niet-leden 5 euro. Dat is inclusief koffie/thee met een koekje. Graag gelijk bij binnenkomst contant én gepast betalen!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen