woensdag 17 juli 2024
spot_img

Twee keer 40 is ook 80!

“Je komt aan bij je bedrijf en vraagt je meteen af wie er dan 80 jaar is geworden,” zo begint Gerrit Jan van der Leek zijn verhaal. “Overal hingen vlaggetjes met 80 erop! Heel feestelijk allemaal, maar het muntje viel niet meteen.”

Gerrit Jan en zijn broer Harm van der Leek zijn deze maand 40 jaar verbonden aan Mobiel Interieur. De werknemers dachten: 2 x 40 is 80 jaar en zorgden voor de ludieke versieringen door de showroom.

Over Mobiel Interieur
Mobiel Interieur is een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. “Het bedrijf werd door onze opa gestart en wij wilden allebei graag meewerken. Zo zijn we erin gegroeid 40 jaar geleden en inmiddels de eigenaar geworden van een prachtig bedrijf, “vertelt Gerrit Jan. “West Friese gemoedelijkheid en gastvrijheid wordt hier gecombineerd met een grondige kennis van de interieurbranche. Dat doen we niet alleen, ons team bestaat uit elf enthousiaste professionals.”

Feestje vieren
In coronatijd is er geen groots feest te vieren, maar zoiets bijzonders als 40 jaar in het vak en dat zelfs dubbelop, was zeker een gebakje bij de koffie waard! “Dit houden we alleen maar vol, doordat we het samen doen, met een team van leuke mensen. Elke dag is leuk, het werk zeer afwisselend en zeg nou zelf… dat het team je zo weet te verrassen zegt toch wel iets over de prettige werksfeer!”

Contact
Mobiel Interieur biedt op 8000 m² wonen, verdeeld over twee verdiepingen, een grote collectie eigentijdse meubelen en woningtextiel is er voor persoonlijk interieuradvies. Gespecialiseerd in maatwerk meubelen. Advies op maat d.m.v. de 3 D roomplanner. De showroom is rolstoeltoegankelijk. U kunt gratis parkeren voor de deur. Mobiel Interieur vindt u aan Dijkweg 50, 1619 HC in Andijk. Bereikbaar per telefoon 0228 59 15 37 of e-mail: info@mobielinterieur.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen