Dennis Verkooijen (l) en Jurgen Steltenpool. Foto Armand Hoogland

Zaterdag 22 juli wordt het Nassaupark voor het tweede jaar weer omgetoverd tot een leuk aangekleed festival met maar liefst 5 verschillende podia. Tijdens Spektakel in het Park is er daardoor voor ieder wat wils, van jong tot oud. Kortom…een heerlijk uitje, ook voor het hele gezin.

Pop&rock mainstage
Afgelopen jaar was het even proeven en finetunen wat jullie nu graag wilde horen en zien op de ‘Pop & Rock Mainstage’. Rilan & The Bombardeers is een must-see! Daarnaast zullen jullie ook Radio Eliza op het podium zien komen. Ook Statesmen is van een uitzonderlijk kaliber. Naast deze bands hebben we nog heel veel ander (regionaal) groot talent op het podium staan: Lights Out (Enkhuizen), Moers (Wervershoof), The Fruitmachine (Andijk) en als slot-act een zeer speciale, voor Spektakel in het Park samengestelde, ‘Seattle set’ van Maple Leaf (Lutjebroek). Als opwarmer en afsluiter hebben we het Spectacle Sound System (Grootebroek/Enkhuizen).

Jupiler dance stage
Never change a winning line-up! The Partysquad was gewoon te leuk en te goed vorig jaar. Dus heel simpel….die zijn weer uitgenodigd voor een extra lange DJ-set op de ‘Jupiler Dance Stage’. Daarnaast komt er veel nieuw en jong talen aan bod zoals DJ Merow (Alkmaar). Ook El Nino (Bovenkarspel) is een jong en groot talent die jullie achter de draaitafels zal gaan verrassen. Daarnaast komen ook Frenky Slikky Slijk (Hoorn), DJ Sigi (Enkhuizen) en een heuse Mystery Guest met een waanzinnige DJ set op het podium en sluiten we af met niemand minder dan Rob Lee.

Q-music foute uur stage (feesttent)
Polonaises, raad het geluid, meebleren met de foutste hits, guilty pleasures. Ook dit doen we gewoon nog eens dunnetjes over want dit was feest met dikgedrukte hoofdletters.

Kidz stage
Ook aan de kinderen is gedacht. In de ‘Kidz Stage’ (tent) heeft kinderopvang Smallsteps, in samenwerking met de organisatie, weer een superleuk programma neergezet. Zo zal niemand minder dan Buddy Vedder (bekend van GTST, de Zapp Kidz Top20 en Dance Dance Dance) een spectaculaire dans show komen geven en kunnen de kids meedoen aan wetenschapsproefjes tijdens Mad Science (bekend van TV). Ook zal goochelaar Jorido weer een super leuke goochelshow laten zien en komt balloon kunstenaar Simon Ballon jullie weer verbazen wat hij allemaal kan maken van ballonnen. Dat en nog veel meer!!

Secret singer songwriters stage
Nog een stage erbij? Een leuke intieme, bijna geheime, nieuwe stage: de ‘Secret Singer Songwriters Stage’. Er zijn een 5-tal regionale talenten gescout en gevraagd om hun mooiste liedjes ten gehore te brengen in een gezellige en intieme ambiance. Daan Appelman (Bovenkarspel), Noami Heart (Hoorn/Oss), Megan Roele (Hoorn), Sven Reus (Hoogkarspel) en mister Rhythm Haakman (Onderdijk) zullen jullie verwennen met hun fijnste muzikale parels.

Meer informatie en kaarten: www.spektakelinhetpark.nl.