zaterdag 20 juli 2024
spot_img

U bent weer van harte welkom op de 17e editie van Kunstroute Drechterland

Steevast het derde weekend in juni wordt de Kunstroute Drechterland georganiseerd. Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 bent u van harte welkom bij meer dan 50 professionele- en hobbykunstenaars in hun ateliers en prachtige tuinen langs de route door de dorpen Hoogkarspel, Westwoud, Venhuizen, Hem, Oosterleek, Wijdenes, Schellinkhout en Oosterblokker. De open ateliers zijn te herkennen aan de gele vlag.

Nieuw in deze editie zijn de extra expositie locaties Het Streekpunt in Hoogkarspel en het kerkje van Oosterleek. Daarnaast wordt ook geëxposeerd in de prachtige Bamboetuin in Schellinkhout. Op locaties in Venhuizen en Wijdenes zijn de werken van onze “Young Artists” te zien, zie hiervoor ook onze website www.kunstroutedrechterland.nl/youngartists.
Op deze locaties en in de open ateliers langs de kunstroute is er dus heel wat creativiteit gebundeld en te bewonderen.

In de overvolle Kunstroute gids staan alle exposanten en is een goede plattegrond en fietsroute te vinden met daarin getekend de open ateliers en expositieplekken. Ook wordt aandacht besteed aan onze sponsoren en begunstigers, zonder hun financiële steun is de Kunstroute niet mogelijk. De gidsen zijn bij iedere deelnemende kunstenaar en in de diverse bibliotheken gratis te verkrijgen.

Langs de route is natuurlijk ook gedacht aan de innerlijke mens… er is koffie met lekkers bij o.a. eetcafé ’t Ken-net en bij de Roode Leeuw in Venhuizen. De gids is een goede leidraad voor de bezoekers.

Net als voorgaande jaren is de interactieve fiets- of autoroute beschikbaar, die iedere bezoeker ook zelf op de website www.kuntsroutedrechterland.nl kan uitstippelen. De kaart is op de mobiele telefoon of tablet te raadplegen en zo kan iedere bezoeker gemakkelijk de adressen van de exposanten en de horecagelegenheden vinden.

Kortom een volle en uiterst afwisselende kunstroute dit jaar, u bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen