zondag 26 mei 2024
spot_img

Uitnodiging voor alle vrijwilligers van onze parochie

Beste vrijwilliger,
Ondanks de roerige tijden waarin we verkeren, bent u zich blijven inzetten voor kerk, geloof en samenleving. Dat waarderen wij zeer! Daarom willen we u uitnodigen voor een “Dank u” middag.
Waar: Verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 Medemblik
Wanneer: Zaterdag 1 juli van 14.00 tot 17.30.

Tijdens deze middag kunt u onze waardering ook proeven en kunt u uw mede-vrijwilligers (beter) leren kennen. Naast de mogelijkheid om aan een rondleiding door kerk en pastorie deel te nemen, zal ook gemeenschapscentrum Sint Pieter al haar deuren openen. Daarnaast is er natuurlijk voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.
Verder vragen we u alvast na te denken over een nieuwe naam voor onze nieuwe parochie. Uw suggestie voor deze naam kunt u, anoniem of met uw naam, op deze middag in de “Melkbus” achterlaten. Ook kunt u deze bus gebruiken voor het doen van suggesties, het delen van uw zorgen of wat u voor de rest nog wilt delen. Mocht u op deze middag, bijvoorbeeld als koor, iets op willen opvoeren, dan horen we dat graag, zodat we hiervoor ruimte en gelegenheid creëren. Wij zien er naar uit om u op 1 juli te begroeten!

Zou u zich wel van tevoren willen aanmelden, zodat we weten hoe veel personen we kunnen verwachten? Aanmelden kan bij het secretariaat tot en met 26 juni:
Email: secretariaat@martinuskerkmedemblik.nl
Tel: 0227-541301, telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen