dinsdag 16 april 2024
spot_img

Uniek koorproject in de Schoof zoekt koorzangers!

Vanaf donderdag 16 september starten in de Schoof de repetities voor de kerstproductie Koningskind. Een hartverwarmend verhaal over de liefde en kracht vinden om je eigen weg te gaan. Het geheel wordt ondersteund door bijzondere koorzang. Voorstellingen vinden onder andere plaats in de prachtige Bonifaciuskerk in Medemblik. En jij kunt hier aan meedoen!

Er is nog plek voor een aantal koorzangers en -zangeressen om onze groep enthousiaste koorleden aan te vullen. Het repertoire bestaat uit 3 of 4-stemmige arrangementen van onder andere You raise me up, Als alles duister is, Dona Nobis Pacem/Song of Peace, May it be, Hallelujah en Inspiratie. Het script is zelfgeschreven, evenals een aantal liedteksten.

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Schoof, het Prins Bernhard Cultuurfonds en VSBfonds. Centraal staat dat jij kunt genieten van jouw unieke talent op het gebied van zang en spel. Je wordt hierbij ondersteund door een enthousiast en gepassioneerd artistiek team bestaande uit Margreet Drijver en Wendy Kamminga. Er is veel aandacht voor ontspannen en natuurgetrouw zingen en acteren. Natuurlijk richten we ons ook op de ervaring van samen zingen en warmen we onszelf zo innerlijk al helemaal op voor Kerst.

Heb je zin in een uitdaging en kijk je uit naar samen zingen tijdens Kerst? Meld je dan aan voor dit geweldige project!

Informatie en aanmelden
De repetities zijn vanaf 16 september tot en met half december 2021 wekelijks op donderdag van 19.30-22.00 uur in de Schoof. Daarnaast organiseren we een gezellige repetitiedag. De voorstellingen zijn in december. Een overzicht van alle repetitie- en voorstellingsdata vind je op www.jouweigenwijs.nl. De kosten om deel te nemen aan dit project zijn €150,- Dit omvat deelname aan en begeleiding bij alle repetities, de repetitiedag, 5 voorstellingen en aankleding van het koor. Aanmelden kan door een mail te sturen naar wendy@jouweigenwijs.nl. Mocht je niet op alle voorstellingsdata kunnen en wil je wel graag meedoen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Met vragen kun je bellen met Wendy Kamminga op 06-425 37 633 of Margreet Drijver op 06-12 60 10 89.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen