dinsdag 16 april 2024
spot_img

Uniek Mountainbike spektakel in Drechterland

Dwars door het Café de Harmonie en de omliggende landerijen zal een mountainbike evenement worden georganiseerd voor zowel de recreant als gevorderde. Het is een veldrit met niet technische elementen. Waar maak je het mee dat de mountainbikers niet alleen een uitdagend parcours voor de kiezen krijgen, maar tevens door de plaatselijke kroeg rijden? Op zondagmiddag 25 juni gaat het gebeuren in en rondom De Harmonie. Het organisatiecomité heeft de zaakjes weer prima voor elkaar en telt de dagen af.

Kermis Oosterblokker
De kermis van Oosterblokker is al jaren een fenomeen. Astronomische gezien is het namelijk het weekend met de kortste nachten van het jaar! De bezoeker kan zich verheugen op mooie optredens, leuke kermisborrels en niet te vergeten prachtige evenementen.

Bekende starter
In 2019 werd dit MTB spektakel voor het eerst georganiseerd en toen waren er al meer dan honderd deelnemers. Dit jaar houden ze rekening met een veelvoud van dat aantal. “Natuurlijk bent u de gehele kermis welkom, maar de zondag wilt u zeker niet missen. Dan is het tijd voor de MTB cross Oosterblokker. De start zal om 14:00 zijn en wordt verricht door een Bekende Oosterblokkerder. Heeft u enige idee? Wij verklappen nog even niks!”

Meedoen cross
Men kan zich inschrijven op de website www.MTBCrossOosterblokker.nl. Deelname is vrij voor iedereen en bedraagt 5 euro. Inschrijven kan ook ter plaatse op zondag 25 juni vanaf 13:00 uur. Bij voorinschrijving is het ook mogelijk om een fiets te huren.
Meer informatie over hoe je je kunt inschrijven en alle andere informatie is te vinden op www.mtbcrossoosterblokker.nl. Na de prijsuitreiking is er vanaf ongeveer 16.30 uur een ongetwijfeld gezellige nazit in De Harmonie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen